El Hub en ik speelden hooky om de dag in San Francisco door te brengen en onze 10e huwelijksverjaardag (10!) Afgelopen donderdag te vieren.

We hebben geen type plannen gehad. We wilden het gewoon van vliegen en met elkaar uithangen met elkaar iets leuks doen, omdat we de afgelopen maanden niet veel hebben gedaan omdat Connor arriveerde.

ADVERTENTIE

Dus, eh … ja, we gingen verkennen.

San Francisco’s steil evenals windende Lombard Street
Ik wilde dingen doen die ik nog nooit eerder in de stad had gedaan, evenals ik nooit het scheve deel van Lombard Street had gezien met alle switchbacks en hortensia’s.

Mijn droomhuis op Lombard …

Het uitzicht op Lombard Street

Of de bekende geschilderde dames? – Een rij van schilderachtige en kleurrijke Victoriaanse en Edwardian huizen die terug naar een vervlogen tijdperk hebben? Ik had ze nog nooit persoonlijk gezien voor vorige week. Evenals kerel, ik woonde al jaren in San Francisco, lol!

Ik neem de crème in het midden, alstublieft
Ik weet het, CrazyPants.

Een glas riesling bij Waterbar Restaurant op de Embarcadero
Dit maakt me aan Katniss, lol!
Hallo, Bay Bridge!
Dus ja, we hebben zeker een aantal toeristische dingen gedaan, wat soms veel plezier is, toen lunchten in dit fantastische restaurant op het water in de embarcadero genaamd Waterbar (serveert een beetje prijzig echter heerlijke zeevruchten; extreem aanbevolen), waar ik mijn Zeer eerste glas rode wijn omdat juni 2015.

Het was echt, echt goed, btw.

Basbaar miste ik rode wijn veel meer dan ik dacht.

ADVERTENTIE

Het was een leuke dag, evenals het was geweldig om een ​​tijdje uit baby-gevangenis uit te breken.

Uw vriendelijke gemeenschap bedelverslaafde,

Karen