Blij vierde! tinten van boven naar beneden door Essie: Wandelen Hakken, Coconut Cove en plunder de buit
Misschien vraag je je af: “Dus wat in Tarnation is dit sowieso!?”

Nou, het is niet echt een peiling. Het is veel meer van een regelmatig evoluerend (tocht?), Enigszins willekeurige lijst met vragen die ik elke maandagochtend voor de afgelopen acht (!) Jaren aan lezers heb gemaakt. (Het is als een kickstart voor je hersenen.) Ik heb altijd genoegen gehad bij het lezen van je antwoorden in de opmerkingen, en ik hoop dat je geniet van het lezen van de mijne.

Heb je ooit “Instagram Make-up” gedragen?
Yeeeeah, bakken! Ik ging door een fase een tijdje terug toen ik alles ging over de ongelooflijk scherpe browstaart, de Bronzer die je kon zien van over de Stille Oceaan, haha! Kamer, de wimpers en de overdreven lip – de hele Instagram make-up kit en caboodle.

Het was leuk, en ik ga nog steeds zo ver bij gelegenheid.

Hoe heb je je haar vandaag gestijld?
Dus, de laatste tijd heb ik geen verbeeldingskracht gehad toen het met mijn haar betreft. Absoluut zilch. Nada. Geen. Zoals alle energie die ik vroeger gebruikte om mijn haar enigszins respectabel te houden, is omgekeerd naar andere bezigheden, zoals het veranderen van de Onesie van Connor om de vijf minuten. (Hoe wordt een baby zo vies? Ik weet het echt niet.)

Dus vandaag is mijn haar in een hoge pony, die waarschijnlijk in de komende vijf minuten in een rommelige broodje zal veranderen.

Waarom voel je je hoopvol?
My Horoscope lezen (kan ik emen van al mijn Gemini-meisjes?), Het zien van mensen helpen elkaar, willekeurige daden van vriendelijkheid en genieten van de zon opkomen boven de eikenbomen buiten mijn raam.

Vijf woorden die je huis beschrijven?
Rommelig maar vol liefde.

Oostkust of Westkust?
Westkust, schat! Ik ben hier opgegroeid en absoluut identificeerden met dat Cali-leven.

Iets dat je nodig hebt om van te verwijderen, maar kan niet?
Ohmygawd, de 10 miljoen flessen van bijna afgewerkte lichaamslotion in mijn badkamer.

Ik weet niet waarom ik dit doe, maar ik heb het gevoel dat ik elke single, eenzame laatste druppel moet gebruiken – zelfs de kleine druppeltjes die vasthouden aan de binnenkant van de buis of de fles – voordat ik er een kan gooien.

Dus ik laat ze allemaal overal over de tellers om die laatste paar kostbare druppels te kunnen gebruiken, maar het ding is … dit leidt tot mij meerdere flessen in het algemeen lege lotion overal in de plaats.

Het drijft me (en El Hub, Truth wordt verteld) absoluut gek.

ADVERTENTIE

Maar ik kan niet stoppen!

Jouw beurt. Kopieer en plak gewoon de volgende vragen in een opmerking met uw antwoorden. Ik kijk er naar uit om ze te lezen!

1. Heb je ooit “Instagram Makeup” gedragen?
2. Hoe heb je vandaag je haar gestijld?
3. Waarom voel je je hoopvol?
4. Vijf woorden die je huis beschrijven?
5. Oostkust of westkust?
6. iets dat je nodig hebt, maar niet?

Hey schat! verrukt vierde van juli! Ik hoop dat je dag vol is met plezier, vuurwerk en heerlijke barbecue. Als je het niet erg vindt, bespaar me alsjeblieft de zijkanten, ga je? Ik ga allemaal om die aardappelsalade en maïskolven.

Iets later vanmorgen gaan we waarschijnlijk naar Petaluma voor de lunch, gewoon om het huis uit te komen. We willen graag de tijd ideaal rond Connor Claire’s maaltijden, dus we krijgen alles klaar – haar babytas met de doekjes en luiers en spullen, haar wandelwagen en Sophie de Giraffe – dan zullen we haar veranderen, haar voeden, haar voeden, Ga, ga! En probeer het terug te halen voor de volgende voedertijd, haha!

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

ADVERTENTIE

Het is een proces.

Uw vriendelijke wijk beroepsverslaafde,

Karen