De IT Cosmetics Holiday 2016 Collection
Ik draag de IT Cosmetics Jee Ne Sais Quoi Componion Perfection Palette vanmiddag, en toen ik eerder vandaag het palet opende, dacht ik: “Ooh! Kijk wat de warme tonen … ”

Ik ben erg enthousiast. Toen kwam ik nog veel meer opgewonden toen ik zag dat een van de pannen, de warm uitziende Bronzer, zonneschijn wordt genoemd in een compact.

ADVERTENTIE

Ah … Ik was allemaal mentaal voorbereid op een warme-getinte ervaring, zoals de make-up-equivalent van een week op Kauai – weet je, kokosnoot in één hand, videocamera in de andere, omdat, serieus, die naar het strand gaat naar het strand dat naar het strand gaat, die rond een Massieve camera?

Dit meisje.

Hoe dan ook, toen ik daadwerkelijk de Bronzer aantrok, besefte ik me snel dat het niet zo warm is als ik dacht. Het is eigenlijk behoorlijk cool-getinte en puur, dus ik denk dat lichtere lasses die cool-getinte zijn, het meer zal waarderen.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Ik bedoel, ik weet dat ik de hele tijd heb over het dragen van cool-getinte kleuren, zoals de andere dag, toen ik het had over cool-getinte rode lippenstiften en hoe ik ze graag draag, ook al ben ik warm. Ik houd het contrast van een gekoelde lip op een warme huid en in sommige gevallen hou ik van cool-getinte oogschaduw om dezelfde reden. Ik denk dat mijn lippen vanwege het contrast er meer … gestructureerd uitzien en de kleuren niet zo gemakkelijk op mijn huid verdwalen.

Maar ik heb het gevoel dat sommige cool-getinte blozen en highlighters kijken naar mijn huidtint, vooral op grote stukjes huid, zoals mijn wangen en bovenste jukbeenderen.

Iets aan het ziet er niet helemaal goed uit voor mijn oog.

Er zijn ook een aantal andere dingen in de collectie, zoals een paar ornamenten en twee schattige borstelkits.

(Side Note: Hoe cool zou dat zijn? Een kerstboom bedekt met make-up ornamenten?)

Een van de borstelsets heeft stijlvolle rooskleurige gouden handgrepen, terwijl de handgrepen van de ander sprankelend zilver. Alle borstels in beide sets zijn ware grootte.

Als ik een Mariah Carey Drag Queen was, zou ik de sprankelende borstels helemaal op mijn make-up vanité willen.

Ja, ik zei net: “Vanité.”

Trouwens, de glitter op de handgrepen komt niet uit, wat goed is om te weten, want als het dat deed, zou dat een jammer zijn.

Stad Chic 5-Piece Ultra Luxe Skin-Loving Brush Set + Exclusive Case ($ 68) – Nieuwe, Limited Edition

Alles dat glitters 5-delig borstel set + exclusieve glinsterende behuizing ($ 58) – NIEUWE, LIMITED EDITION (ULTA exclusief)

JE NE SAIS Quoi Complexion Perfection Palet ($ 42) – Nieuw, permanent

Vertrouwen in een crème transformeren hydraterende zeer cream ornament ($ 16) – nieuwe, beperkte editie

Superhero Elastisch Stretch Volumerend Mascara Ornament ($ 12) – Nieuwe, Limited Edition

JE NE SAIS Quoi Complexion Perfection Palet
De blos, doorschijnend poeder, bronzer en markeerstift van de JE NE SAIS Quoi-teint perfectie palet

In poot voor schaal …
Ik weet niet of je de Cosmetics Borstels eerder hebt gebruikt, maar ze herinneren me aan de borstels van echte technieken. Beide gebruiken synthetische vezels en zijn wreedheid gratis, maar ik denk dat de IT-cosmeticaborstels fancier zijn. Beide hebben zeer zachte borstelharen, die ik leuk vind, omdat sommige synthetische borstels dikkere borstels hebben die het product niet heel goed verhuizen, terwijl deze cosmetica-borstels (en de echte technieken-borstels ook) zich erg zacht voelen en gemakkelijk in staat zijn om te manipuleren Poeders en crèmes.

De IT-cosmetica-borstelborstelharen voelen zich nog zachter dan de echte techniek die mij doen.

Ik hou echt van de face-borstels. Ik denk dat ze gewoon de beste omvang zijn, en ik hou ook van de oogborstels, maar ik heb het gevoel dat ze een beetje aan de grotere kant zijn, dus als je kleine deksels hebt zoals ik, zijn dit niet precies. Ze zijn waarschijnlijk beter voor de wasbeurten dan detail.

De JE NE SAIS Quoi Quad
Draagt ​​de JE NE SAIS Quao Complexion Perfection Palet, vertrouwen in een room en superheld mascara
Stad Chic 5-delige Ultra Luxe Skin-Loving Brush Set + Exclusive Case
De stad chic borstels
Alles dat glitters 5-delig borstelset + exclusief glinsterende behuizing is
Het alles dat schittert borstelt
Alles dat schittert borstelt
Het vertrouwen in een room- en superheld mascara ornamenten
Zoals ik eerder heb besproken, zijn er ook twee ornamenten in de collectie. Eén is een kleine mascara genaamd Superhero, en ik denk dat het een beetje ongemakkelijk is om te gebruiken. Er is niet veel afstand tussen de mascara-borstel en het handvat, dus het is gewoon … echt ongemakkelijk om vast te houden. I feel like my fingers are too close to my eyes when I use it.

I don’t know… I just wish there was much more distance between the brush and the handle.

The mascara itself, though? I like the color. It’s very black and does a pretty good job of thickening, but you know me. I want lash drama! and better curl hold!

The other ornament is essentially a face moisturizer — no tint or anything.

Het is ok. I have dry skin, and the moisturizer is very thick and moisturizing. It has a good weight to it and smells a little like lemons. It’s also expected om anti-aging te zijn.

ADVERTENTIE

Mijn favoriete dingen in de collectie zijn de borstels, met name de set met de Rose Gold-handvatten. Ze zijn heel schattig en een beetje meer stijlvol dan de glittery … Hoewel de glitter degenen er ook leuk uitzien.

Uw vriendelijke wijk charme verslaafde,

Karen