observeren – een mooie bleke roze parfumfles.

Let op het ontbreken van een label aan de voorkant … Kun je het merk raden?

ADVERTENTIE

Ik weet dat ik het niet kon! Het is Parfums de Marly Parijs, en ik had geen idee dat het merk zelfs tot ongeveer een maand geleden bestond.

Ze zijn nog steeds op de DL-rechter MEOW en een van de best bewaarde geheimen in de parfumwereld. Deze geur wordt delina genoemd, en als ik een slimmere persoon was, zou ik het bij mezelf houden en mijn kenmerkende geur maken. Maar je weet het, het delen van dingen waar je van houdt met je vrienden is het juiste om te doen.

Laten we nu eerst uit de weg halen omdat het een groot ding is: deze fles is $ 290.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Voel je vrij om hier een heilige sh * t in te voegen, want dat is gekte, ik weet het. Maar als je kunt rammelen elke Frederic Malle Perfume ooit gemaakt in chronologische volgorde – ik praat met de hardcore geurhonden – deze regel is voor jou.

Betalen van eerbetoon aan Louis XV

Delina is een Eau de Parfum en Paris-based Parfums de Marly is een klein luxe nichemerk dat al sinds 2009 bestaat.

Ze trekken hun inspiratie van de weelderigheid van het Hof van Louis XV, en zijn liefde voor parfum en paarden (yup, beide). Als je goed kijkt naar de doos en de dop, kun je het silhouet van twee paarden zien met Shampoo Commercial-Calibre manes.

In tegenstelling tot alles wat ik eerder heb geroken!

Het is een bloemen met topnoten van Bergamot, Nootmuskaat, Rabarber en Lychee; Middengetonen van Turkse roos, Vetiver, Wierook en Cedarwood; en basisnoten van vanille, kasjmier en musk. Waar ik het meest van houd, is dat ik me niet kan herinneren dat ik er ooit nog een beetje leuk vind. Ooit. Ik blijf mijn hersenen oprijden voor geurreferenties en blijf leeg. Ik kan er niets aan doen.

De neus achter Delina, Frenchman Quentin Bisch, heeft geuren voor Jean Paul Gaultier, Missoni en Mugler, onder andere.

Ik denk dat ik zou zeggen dat het een beetje gerelateerd is aan YSL’s Parijs, vanwege de rozennota, maar de frisheid van de Bergamot en Vetiver neem het in een heel andere richting. Het is onverwacht citruik en helder. Ik denk dat het ook een moeilijke meisjesrand heeft, dat is niet noodzakelijk mannelijk, maar het is geaard met meer gravitas dan het gemiddelde girly-bloemen.

Die Lychee Note, Tho !!!

Oh, en de Lychee? Oh, lieve heer, mijn maag rommelde gewoon! Het ruikt zo vers en sappig en echt! Ik heb het gevoel dat ik terug ben in Hawaii, zittend op een patio met uitzicht op het zwembad van het hotel terwijl ik zelf een hele zak verse litches op zoek is.

Dus, op een bepaalde manier ruikt Delina ook tropisch, maar niet vanwege een standaard zonnebrandcrème / coconut Beachy Note.

Langdurig

Een parfum dat bijna $ 300 zou moeten duren, toch? Gelukkig doet deze. Ik spritz één spray op één pols en wrijf mijn polsen samen en dab wat achter mijn oren en op mijn nek blijft, en die geur duurt een volledige 14 uur.

Ja, meisje, ik heb de seconden praktisch geteld.

Een splace-waardige parfum voor grote gelegenheden

Dit is het parfum van een volwassen vrouw, en het is een fles die je koopt om grote kenmerken momenten te vieren, zoals verjaardagen die gloednieuw decennia, bruiloften, nieuwe banen of de geboorte van een kind markeren. Het is een geur die je draagt ​​als je je realiseert dat je een volwassen vrouw bent, en je doet het verdomde ding.

AAHHHHH! Kan ik dit allemaal over mijn hele lichaam spuiten ?? Ik zou als het geen $ 300 was!

Waar je het kunt vinden

Niet veel piepgeluiden dragen Delina, maar ik wed dat als je ergens een vleugje ervan vangt, je verliefd zult zijn. Ik denk het echt. Het is nu beschikbaar op de Nordstrom-website. Als je het persoonlijk wilt snuiven (altijd een goed idee wanneer je een nieuwe geur overweegt), hebben ze ook een winkelzoeker op de Parmums de Marly-website.

Sampler set

ADVERTENTIE

Parfums de Marly, trouwens, heeft een sampler-set van vijf geuren voor $ 32. Helaas zit Delina er niet in, maar ik denk dat ik het misschien toch kan proberen om een ​​deel van het andere aanbod van de lijn te testen.

Uw vriendelijke wijk schoonheidsverslaafde,

Karen