-> Ik heb uw nieuwe voorkeursmethode ontdekt om rode lippenstift te dragen. ?
Negen keer van de 10, ik draag liever een naaktlip dan een rood, omdat ik het gewoon niet leuk vind om te bieden met de precisie, man. Ik wil de tijd niet doorbrengen met een lip schoon of zorg voor rode lipvoering of het corrigeren van elk type winnedess met concealer. Ik wil gewoon wat lippenstift, snel aantrekken, evenals het leven van mijn kat’s het beste leven, ha ha ha!

Wees dat zoals het kan, dit geeft niet aan dat ik geen rode lippen gebruikt sinds ik absoluut doe! – vooral tijdens de vakantie. ‘Het is tenslotte het seizoen voor het rood, dus ik heb een werkwijze voor de oplossing om rood te dragen dat ik de laatste tijd heb liefgehad, evenals ik geloof dat je dat ook zult doen.

ADVERTENTIE

Opmerking: het is ongelooflijk eenvoudig.

Ik doe het de laatste tijd heel erg met Metropolitan Balay Vice Lipstick in Tryst ($ 18), een boeiende romige roodachtige fuchsia.

Hier is het rechtstreeks van de buis. Geen voering, geen lipborstel.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Crazy voor Crimson (maar niet de tijd die nodig is om het toe te passen)
Ik zoals deze rode full-on zelf, maar het kost wel wat elleboogvet om alles te krijgen, evenals om het semi-fatsoenlijk in een bewegende auto te doen, waar ik normaal gesproken tegenwoordig op mijn lipkleur opleverde , omdat ik het altijd in de buurt van ergens op tijd snijd.

Dus de laatste tijd zal ik beginnen met een laag naaktlipstick (eerlijke aantrekkingskrachtbloesem is mijn huidige favoriet, maar in plaats daarvan elk type naakt moet werken). Dan, nadat ik een laag naar beneden heb, breng ik een dunne laag rode lippenstift aan, rechtstreeks vanuit de buis. Dan wrijf ik mijn lippen samen om alles te mengen, evenals de veer de randen met een vinger.

Je kunt dit absoluut in een bewegend voertuig doen, ik zweer.

De naaktlipstick diffundeert het rood en brengt de intensiteit naar beneden, dus ik krijg nog steeds de essentie van “Feestelijke vakantie-karmozijnrode”, maar zonder dat de andere stappen die rood gewoonlijk moeten doen.

‘Ze final look

ADVERTENTIE

Ik heb dit nu een paar keer gedaan op vakantievieringen, evenals get-bijhers en hebben nogal een paar complimenten gekregen, evenals wanneer ik mensen met het proces loop, ze zijn altijd geschokt door precies hoe gewoon het is. Probeer het eens!

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

Karen