yum!
Ah … moet het net zo veel bieden als moeder natuur voor het opkomen van de koffie evenals theeplanten. Die zeer eerste kop thee / koffie / mokka-frappa-wat-is-Your-zaterdag-ochtend-drank is een prachtig signaal aan mijn lichaam (en mijn geest!) Dat het tijd is om tot rust te komen! Het is het freakin ‘weekend, baby, evenals ik ga me wat plezier hebben.

Vandaag doe ik een trage opvolger sinds ik naar deze hemelse kruiden, decafe, prachtige Coconut Thaise Chai-thee. Het smaakt als een mix van chai evenals Thaise thee, dus ik ga daarmee beginnen, stap dan op de enorme wapens (koffie, koffie, koffie).

ADVERTENTIE

Toen ga ik me onder een deken stoppen en kraken op een boek dat ik heb geleend van de bibliotheek, als je hier was, door Jen Lancaster (het is bedoeld om grappig te zijn).

Ik begrijp niet of je in de stemming bent om nu ideaal uit te checken, maar hier zijn er een paar op internetverhalen die mijn elegante deze week troffen …

Make-up verhoogt mijn vertrouwen. Toen ik het toepast, is het alsof ik mijn prachtige middeleeuwse pantseron aan het omgaan met de gevaren van het dagelijks leven.
(Niemand kan met me knoeien als mijn wenkbrauwen zijn ingevuld, schat.)

Blijkbaar gaat het exact hetzelfde voor de jonge vrouwen die in Utah Cross Country / Track & Field betwisten, waarvan ik geloof dat het geweldig is! Hun slogan is “er goed uit, voel je goed, ras goed, ‘evenals ze banden op racedagen door hun make-up samen te zetten.

Wat ze dragen, is net zo goed als het voorrecht van elke persoon, evenals er geen oordeel is van precies hoeveel Fleek (of precies hoe Bit Fleek) een beslissing neemt om tijdens de wedstrijd te doneren.

Goede aanbevelingen van het Cosmetics Creator Jamie Kern Lima op de waarde van Persistent zijn en vertrouwen op uw instincten, evenals niet alleen in precies hoe het van toepassing is op het zijn van een startup-ondernemer, maar in het algemeen.
“De grootste hindernis hoorde het woord ‘nee’ van zowat elke verkoper, ‘stelt ze component van de moeilijkheden die ze heeft behandeld met het groeien van haar bedrijf. “Maar ik heb een beslissing genomen die het net heeft aangegeven ‘nog niet’. Al onze veel cruciale partners aan onze service hebben vandaag in eerste instantie ons in sommige gevallen een aantal keren gedaald. We bleven echter volhardend zijn, gericht op het oprecht vestigen van levensveranderende producten, evenals echte vrouwen overal begon het woord over het merk omhoog te verspreiden totdat we uiteindelijk een ‘ja’ van elke verkoper kregen. ”

Opmerking voor zichzelf: wanneer mensen “nee,” aangeven, geeft het gewoon aan “nog niet.”

Ben je in speciale impacts make-up? Ik heb er niet veel ervaring mee (er was dat een persoonstijd …), maar ik zie het leuk om precies te zien hoe FX-make-upartiesten personages tot leven brengen.
Speciale make-up impacts artiest Arjen Tuiten deed Angelina Jolie’s make-up in Maleficent, produceerde wezens in Pan’s Labyrinth en, veel onlangs, de film onderhouden, wonder, een verhaal over een kind dat is geboren met gelaatsverschillen tijd. Acteur Jacob Tremblay zat in Tuiten’s Make-up-stoel elke dag veel meer dan een uur om voorbereid te raken op de dagfilm.

China heeft momenteel dierproeven nodig op geïmporteerde beroepsproducten, evenals het beleid is van toepassing op wat wordt aangeboden onder die paraplu, van lipsticks om te blozen tot sunblock tot deodorant.
Maar dankzij nieuwe vooruitgang in de producttesttechnologie, kan China in de richting van het beëindigen van de dierlijke testvereisten.

Alle #Make Uphoarders bellen! Neem deze stappen, volgens een Konmari-expert, om uw verzameling te corrigeren.

Als Connor Claire het uiteindelijk tot Mars maakt (hoogstwaarschijnlijk als onderdeel van de tweede golf van de Manned Mars-missies van NASA, omdat ze een beetje net zo goed is voor de eerste. Ja, El Hub en ik heb dit op lengte besproken .), Hoop ik dat zij 1) me voldoende vertrouwt om te genieten van haar katten, evenals 2) vraagt ​​om mijn hulp bij het voorbereiden van haar aantrekkingskracht in de ruimte.
Het zal zeker hipper zijn dan de hoofdige kits NASA’s overwegend mannelijke ingenieurs voor vrouwen in de late jaren ’70, die was toen vrouwen voor het eerst waren ingeschakeld om deel te nemen aan het shuttle-korps.

Mis ook niet dit stuk op een schilder die lippenstift gebruikt als haar medium, insecten (ja, het rare kruipende vriendelijke!) In je make-up, evenals geuren voor dudes die je geur smakelijk maken (Valentijnsdag is ideaal om de hoek).

Anders dan lezen (wat fundamenteel is), heb ik dit weekend niet georganiseerd. Ik wil wat schoonmaken sinds de operationele veerreiniging 2018 een ideaal miauw begint, evenals een aantal citroenstaven bakken, maar dat is erover.

ADVERTENTIE

Wat zit er op jouw agenda?

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

Karen