laten het knuffelen in 3, 2, 1 …
Natuurlijk, je zou op je bank kunnen liggen met je kat / s, je S.O. Of je favoriete knuffelbaby / buddy en doe het zonder een steek van make-up te dragen op je deksels. Ik bedoel, je zou het goed zijn. Je warme cacao proeft nog steeds hete cacao-y, je kerstboomlichten zullen nog steeds sprankelen en je vakantiekaarsen ruiken nog steeds vakantiekaars.

Dat gezegd hebbende, als je wel gezegd hebt, terwijl je ook een oogschaduw op je deksels draagt, ben je selfie klaar, en je weet nooit wanneer je misschien een selfie wilt nemen.

ADVERTENTIE

Hier zijn drie nieuw-ish-neutrale oogschaduwpaletten die het beste zijn voor een kerstknuffelsessie op de bank. Natuurlijk, je zou een glittery rokerig oog kunnen rocken met een paar dubbele gestapelde valse wimpers op de bank, maar als ik denk aan knuffelen onder warme dekens en genieten van hete cacao terwijl je geniet van vakantiefoto’s met snaren van fonkelende lichten op de achtergrond, ik Denk aan ontspannende neutralen zoals die in deze paletten.

TheBalm Appetit Oogschaduw Palet, $ 39,50
De eerste is theBALM-appetit en het is $ 39,50. Het wordt geleverd met negen neutralen, sommigen van hen cool-getinte en sommigen van hen warm.

Er gebeurt een heleboel shimmery foled goedheid in dit palet, dus als je je neutralen op de glanzende kant leuk vindt, zal deze leuk zijn.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

TheBalm Appetit Oogschaduw Palet Swatches
TheBALM’s ongelooflijk zachte oogschaduwpoeders zijn op een fijnere kant (vergelijkbaar met Bobbi Brown’s), dus het is gemakkelijk om de kleuren te krijgen om in elkaar samen te voegen zonder modderig te worden. Ze zijn geweldig voor diepgaande looks met goed gedefinieerde delen van kleur in de vouw, in de buitenste V en op het deksel.

De body shop down to earth palette, $ 36

Voor $ 36, met de Body Shop in de Earth Palette, krijg je acht tinten geïnspireerd door de natuur, en de kleuren zien er zo heel Tom Ford naar me uit, wat een van de belangrijkste redenen is dat ik erbij ben.

Zoals de poeders in het Palet Palet, zijn deze poeders ongelooflijk zacht en gemakkelijk te mixen, maar je moet voorzichtig zijn dat je ze niet overgeeft, omdat de tweede je te veel maakt, de kleuren modderig maken ander.

The Body Shop Down to Earth Palette Swatches
Dat is mijn ervaring geweest, dus als je ongelooflijk gecompliceerde uiterlijk doet, is dit waarschijnlijk niet het palet om ze mee te doen. Als u aan de andere kant u normaal gesproken aan één licht- of medium-getinte schaduw op uw deksels per keer blijft, met misschien een donkerdere kleur om uw wimperlijnen te regelen, is dit palet fantastisch.

Mineral Fusion Enchanted Eye Palette, $ 29.99
Voor mijn poppen / jongens die alles over de verbazingwekkende tonen gaan, heeft het minerale fusion betoverd oogpalet zijdezachte, zachte, getinte tinten in glans en matte afwerking.

Het minerale fusie betoverde oogpalet
Ze herinneren me aan de schaduwen in het Tartse Tartlette-palet vanwege hoe gemakkelijk ze over mijn deksels scoot. Dit palet, trouwens, wordt ook geleverd met een prachtige cool-getinte shimmery taupe-voering.

Als je geïnteresseerd bent, moet je slingeren door een hele voedingsmiddelen om deze te vinden, waar het $ 29,99 is.

ADVERTENTIE

Laat de winter knuffels beginnen!

Uw vriendelijke wijk beroepsverslaafde,

Karen