Hong Kong, Londen, New York, Parijs!

Ja graag. Ik kan morgen klaar zijn om te gaan, Whee!

ADVERTENTIE

Elk van deze vier reissets van Clinique, die nu beschikbaar zijn op Select Airports Worldwide (prijzen variëren en afhankelijk van de locatie, maar ze zijn normaal ongeveer $ 45-60 in de VS), heeft een ander kleurenthema met coördinatie van make-up voor ogen, wangen en lippen.

Alle afzonderlijke producten zijn full-size, dus je krijgt veel in elke doos. Ze worden ook opnieuw bevorderd van de huidige regel, dus het grootste voordeel van deze dozen en andere exclusieve reizen is dat u een beetje een prijsbraak moet krijgen. Ze moeten iets betaalbaar zijn dan de normale prijs. En ook, als je geen talent hebt om kleuren samen te zetten, krijg je alles wat je nodig hebt om elk thema te doen, kijk alles ingekapseld in elke doos.

Ik hou van de New York One het beste omdat, nou, er is veel neutralen erin …

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Uiteraard is dat degene die ik leuk zou vinden.

Het heeft een blos genaamd Ginger Pop, dat is een van mijn favoriete clinique blozen van de hele tijd. Het komt van de familie Wang Pop Blush, en ik denk dat ze een van de beste dingen die Clinique maakt. gewoon heel natuurlijk en gemakkelijk te gebruiken. In het geval van Ginger POP legt de kleur gemakkelijk vast en betovert geen droge / fragy bits.

De randen zijn ook gemakkelijk om uit te schakelen, dus het ziet er niet uit alsof je twee kleine kringen van Dolly Bright Blush op je wangen hebt.

Oh! – Mijn paarse ogen in deze video komen uit het grafische kat, ik deed vorige week met de Buxom Eyeschadow Bar.

Clinique Travel Box New York

Clinique Travel Box London

Clinique Travel Box Hong Kong

Clinique Travel Box Parijs

ADVERTENTIE

Zoals altijd, bedankt voor het kijken.

Uw vriendelijke wijk beroepsverslaafde,

Karen