Wanhopig Op zoek naar Persistent Pools is een reeks waar ik zeven dagen een nagellak draag en vóór en na foto’s de toestand van mijn poten in de loop van de week op papier draag !

Zoals je weet, verzorg ik nog steeds mijn SLASHED Freddy Krueger-vingernagels van het Geweldige GEL-debacle van 2018 terug naar gezondheid, daarom voel ik me dermelect. Ze zijn een rij polishes gemaakt om zwaar beschadigd, broze nagels te helpen.

Ik heb er niet veel over gezien of gehoord … ik heb het gevoel dat ze op het laagste laag zijn, maar je kunt ze vinden bij Ulta.

ADVERTENTIE

Hun formule is doordrenkt met keratine om nagels te versterken, en na het doorbrengen van een week met deze prachtige, mistige lila grijze crème genaamd Tribeca ($ 14), durf ik zeg dat mijn poten op zoek zijn naar het beste wat ze in weken hebben gekeken? – Vooral de ideeën van mijn nagels. Ze zien er veel gezonder en sterker uit.

Ik vermijd normaal pastelkleurige crèmes omdat ze als gek op mijn nagels chip (like, serieus, ik zie normaal gesproken grote brokken die binnen een dag op de basis ontbreken). Plus – UGH – Ik ben niet in gelaagdheid de drie of vaak vier jassen die het duurt om de crèmes tot volle opaciteit te verbeteren. Ik heb liever die kostbare minuten van mijn leven doorbrengen met veel meer cruciale en druk op dingen … zoals genieten van mensen die baden nemen met hun katten en erover rekken.

Tribca heeft slechts een beetje gechipt, en ik had alleen twee jassen nodig!

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Ik ben geschokt hoe goed het in de loop van zeven dagen opgewaardeerd. Voor het record gebruikte ik dezelfde basis en de toplaag die ik tijdens de 7-daagse series gebruikt.

Het stelde nog beter dan mijn Smith & Cult Rose Gold Glitter Mani een paar weken geleden, die tot nu toe de beste prestatie was in de serie.

ADVERTENTIE

Tribeca is een “do” voor mij. Geef het een werveling als je je een mistig, humeurig pastel voelt.

Dag 1

Dag 7

Uw vriendelijke wijk beroepsverslaafde,

Karen