met Paul & Joe Cafe Macchiato 097 evenals Caramel Rizzle 099 op mijn deksels
Net als, geen grap, ik geloof dat ik de langzaamste persoon op deze aarde zou moeten zijn als het zich bezighoudt met het mengen van de oogschaduw, omdat je die echt veel gemengde oogmake-up ziet? – ze nemen voor altijd. Voor altijd! – Zowel als door “Forever” impliceert ik tussen één en drie uur van het begin om te eindigen, vooral als ik ze wil om foto’s te maken.

Met andere woorden, het kost freakin ‘werk, homegirl!

ADVERTENTIE

Soms ben ik in orde, evenals alle overvloeiing en verlopen, evenals ik geloof dat het al de moeite waard is, maar in sommige gevallen ben ik dat niet. In sommige gevallen wil ik gewoon een beetje make-up op mijn ogen gooien en al met mijn leven gaan.

Wanneer dat gebeurt, met name wanneer ik eveneens foto’s wil nemen en nog steeds gepolijst wil kijken, evenals niet alsof ik opzettelijk mengen vermijd, krijg ik twee of veel meer vergelijkbare oogschaduw in hetzelfde, of praktisch dezelfde, kleur Familie, zoals twee browns (één enigszins donkerder dan de andere) of twee nauwe tinten van praktisch de exact dezelfde intensiteit, zoals het warme bruin gebruik ik in mijn vouw in de bovenste foto met een zacht goud op mijn deksels.

Het is echter in sommige gevallen, maar in sommige gevallen faal ik nog steeds niet te onthouden dat het gewoon een geweldige deal is eenvoudiger om vergelijkbare kleuren te combineren (zoals twee vergelijkbare browns) dan het is om extreem contrasterende kleuren (zoals zwart evenals wit) te mengen tegenovergestelde uiteinden van het spectrum, dus ik kan nog steeds een gepolide, gemengd oog in veel tijd produceren.

De volgende keer dat je een luie make-upmoment hebt, wil je echter nog steeds iets met veel meer dan één oogschaduw dragen, probeer het eens. Zoek gewoon twee of veel meer vergelijkbare oogschaduwinten in uw verzameling.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Oh! – Zowel alsjeblieft een soort van grote vergelijkbare oogschaduwkleurcombo-concepten in de opmerkingen. Ik ben altijd op zoek naar ideeën, evenals als je wilt, vermeld eveneens je huidtint. Die methode is zelfs als ze geen fantastische kleuren voor mij zijn, ze kunnen iemand anders helpen. Ik geloof dat dat leuk zou zijn.

Uw vriendelijke gemeenschap bedelverslaafde,

Karen

P.s. Helemaal niet gerelateerd aan make-up, maar dit is MBB, dus wanneer heeft dat me ooit gestopt? LOL! Afgelopen weekend huurden we de waterdivinier op iTunes. Het is een historisch drama met Russell Russell Russell (hij heeft het eveneens geregisseerd) dat de locatie net na de Tweede Wereldoorlog neemt. Russell speelt een Australische boer die naar Turkije gaat die op zoek is naar zijn drie zonen die in de oorlog gingen vechten.

ADVERTENTIE

Het is niet precies baanbrekende bioscoop, maar het is volledig mogelijk evenals (ik geloof niet dat deze ruïnes het) heeft een geweldig einde. Als je ooit iets op de tv wilt gooien die je kunt bekijken met je ouders of jongeren in de mix en ook en niet erg boos iemand van streek, geloof ik dat het een geweldige optie is.

Ook, dit deuntje dat tijdens de kredietratings aan het einde van de film speelt, is dagenlang in mijn hoofd geplakt. Het wordt genoemd als mijn alibi.

Is dit niet mooi? Ik heb het het beste naar het beste geluisterd voordat ik ‘s nachts in slaap ging, evenals opnieuw heel eerst in de ochtend (ik geloof dat het door Russell Crowe is geschreven).