Butterfingers gecontroleerd en goedgekeurd!
De kleine potten van Mac Pigment en glitter in de nieuwe Mac-objecten van affectie-vakantiesets zijn zo klein (0,09 ounces) dat ik nauwelijks in een borstel in hen kan passen. Ze zijn klein! Butterfingers die ik ben, ik heb het gevoel dat de afschuwelijke sneeuwman probeert om bugs Bunny te knuffelen als ik deze potten vasthoud, dus wanneer ik ze gebruik, om toevallige druppels en rommel tot een minimum te beperken, heb ik een kleine workflow.

Eerst plaats ik een papieren handdoek op mijn werkoppervlak. Dan giet ik een kleine hoeveelheid van welk product ik op de handdoek gebruik, en pak het product rechtstreeks van daar met mijn borstels.

ADVERTENTIE

Veel minder puinhoop, en het is veel gemakkelijker om alleen de ideale hoeveelheid product op de borstels te laden.

De MAC-objecten van genegenheid pigmenten en glitter in goud en beige ($ 35 US, $ 42 CAD)

Hier draag ik Mac-pigment in Lithe op mijn deksel, pigment in diepbruin in mijn vouw en langs mijn onderste wimperlijn en pigment in het Engels Gilt in de binnenhoek

Swatches van de Gold and Beige Set …
Dit zijn foto’s van de gouden en beige set, een van de vier sets in de Le Holiday-collectie (hier is ook een blik op de roze en roze set). Ik hou echt van de neutrale bruine en beige tinten van deze set voor overdag uiterlijk, en alle schaduwen zijn gemakkelijk door zichzelf en samen te mengen.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Diepbruin, trouwens, het matte chocolade pigment in de kit, is voorbij geweldig. Het is een van de soepelste mattes die ik ooit heb afgevlakt.

Ik heb er nog nooit een hele pot van Mac Pigment eerder afgemaakt, maar met deze is zo mooi (en kleiner dan een full-size 0,15-oz. Mac Pigment Jar), ​​vermoed ik dat ik het af heb. Soepel en zijdeachtig, het buigt mooi uit. Ik denk dat het heerlijk is, zelfs als je er niet helemaal mee naartoe gaat en meng het gewoon op de top van een romige zwarte kohl-voering.

ADVERTENTIE

Houd je adelaar ogen gepeld voor goud en beige, en de andere drie Mac-pigmenten en glitter sets, wanneer ze op 27 oktober op de Mac-website en een week later op 6 november verschijnen wanneer ze in winkels aankomen.

Uw vriendelijke wijk beroepsverslaafde,

Karen