Murad Transforming Powder Dual-Action Cleanser Evenals Exfoliator
Er is iets, dus dang bevredigend over exfoliëren, vooral in de ochtend. Ik ben alles, “Hé, poriën! Neem dat! ”

Soms speel ik alsof alle dode huidcellen worden gevlifferd …

ADVERTENTIE

Ik vraag als ik hierin alleen ben.

De laatste tijd heb ik gebruikt voor dit nieuwe exfoliërende product met salicylzuur (dat mijn huid loopt) door Murad genaamd Transforming Powder Dual-Action Cleanser & Exfoliator ($ 30 voor een 0,5-oz. Fles). Het wordt acne-gevoelige huid zoals de mijne geproduceerd.

U geeft een beetje bedrag van het poeder (yup, poeder) in uw handpalm, voeg water toe, werk dat in een schuim en masseer alles over uw deal met evenals de nek.

De fles heeft een speciale stop aan de bovenkant om precies te controleren hoeveel er uitkomt, dus geen zorgen over onbedoeld de helft van de fles in één keer (iets dat ik anders praktisch zeker heeft gedaan).

Volgens Murad activeert water bio-enzymen in het poeder dat olie, vuil evenals dode huidcellen verteren, terwijl ze kralen oplossen en de huid glad, en de huid verzachten.

Wacht – zei ze gewoon dat het olie, vuil en dode huidcellen verteerde?

Ja dat deed ze.

Eww …

Maar het werkt!

ADVERTENTIE

De exfoliatie is enigszins veel agressiever dan de amorepacific-behandeling enzympeel die ik typisch gebruik, maar ik zou het niet bellen met het krassend of irriterend, door elk type middelen. Het is nog steeds heel zachtaardig.

Een paar Rand-O-puistjes bleven vorige week in de buurt van mijn haarlijn, evenals dual-action Cleanser & Exfoliator lijkt te helpen.

Het wordt nu aangeboden voor $ 30 online, evenals bij Sephora en Ulta.