soepeler dan een baby van een baby.
Wat is een onbezongen make-upheld? Voor mij is het een vaak onderschatte make-up-make-up, een langetermijncollectieproduct dat scoott onder het radarscherm van vele make-up-enthousiastelingen, maar op regelmatige basis rockt mijn wereld. De langlopende Unsung Heroes-serie heeft een paar van mijn favorieten.

Manieren om uit te stellen wanneer je aan je bureau zit:

Pluk je wenkbrauwen

Lak je nagels

Val in een YouTube-konijngat van ’80s muziekvideo’s

Wax je snor met Sally Hansen Wax Strips

Ik gebruikte het gebruik van Sally Hansen Wax-strips terug toen ik een waxende newbie was, toen de stroken in stijf plastic kwamen, evenals je moest opwarmen tussen je handen om de was te verzachten …

ADVERTENTIE

Ze waren niet zo geweldig, nu ik erover geloof.

Het plastic was ongemakkelijk, evenals de was altijd een handvol fuzz achtergelaten, dus het was niet helemaal effectief, maar het was handig, evenals ik snel de kits in de drogisterij kan ontdekken (Plus, ik had het nog niet vond de kwestie van de blissblauwe was in een beker).

Ik dacht, een low-key snor was veel beter dan een borstelige, volledig-op hipster snor. * schouders ophalen *

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

De was in deze recent vernieuwde versie van de set is 10.000% beter.

Het is verkrijgbaar in veelzijdig papier (welke mallen aan de bochten van uw lichaam), evenals het strak zelfs de kleinste bits van vacht grijpt om alles in een enkele pas te tillen.

Alles – ik bedoel, wat dan ook – is Smoooooove zeilen als je klaar bent.

Samen met 24 waxstrips van 24, omvat de set eveneens een aantal elegante klokken en fluiten, zoals drie voorgevormde verdovende doekjes en vier pre-bevochtigde olie-doekjes om uw huid te kalmeren en elk type overgebleven was te elimineren.

Ik geloof niet, ik gebruik het verdovende doekjes extreem vaak, omdat ik dit een miljoen keer heb gedaan, en ik ontdek echt de korte sting soort spannend (alsof het me sterker maakt als een mens of zoiets!), Maar Dayum, Gina – Deze nieuwe versie is pro-caliber serieus! Ik heb het tot nu toe alleen op mijn bovenlip geprobeerd, maar het is zo groot bij overschrijding van haren die ik het gevoel krijg dat het sterk genoeg zou zijn om de vrouwenonderdelen te ontbreken.

ADVERTENTIE

De kits zijn $ 8,99, evenals je kunt ze op de drogisterij ontdekken.

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

Karen