gebruiken wanneer de lente rollen, ik krijg deze gekke bug waar alles wat ik wil doen, is de wijziging van mijn lipkleur. Ik zal niet liegen, dingen worden behoorlijk vermoeiend voor mijn lippen wanneer de weersomstandigheden somber wordt … dus, nu de ramen open zijn, evenals de sandalen zijn, dus zijn mijn veerlipkleuren.

Van gedelegeerd RECHTS: NYX Lingerie Vloeibare Lipstick in Kant Detail, Nyx Soft Matte Lip Cream in Cannes, Occ Lip Tar in Digitalis, Revlon Colorstay Utmost Suede Lipstick in Cruise Collection, Nyx Matte Lipstick in Indie Flick
Nyx lingerie vloeibare lippenstift in kanten detail

Wat woont de laatste tijd op mijn lippen en het maken van optredens in zowel veel van mijn Instagrams en blogposts? NYX lingerie vloeibare lippenstift in kanten detail. Het is het allerbeste naakt dat ik ooit in mijn hele leven heb gehad.

ADVERTENTIE

Ja, dat is een sterke verklaring, maar ik blijf erbij.

Het is ook ideaal op de trend, met zijn enigszins diepere schaduw, ideaal tussen een roze en bruin. En, het is mat. Je kunt je niet herinneren aan de matte afwerking.

Ja, het droogt evenals enigszins ongemakkelijk … maar het maakt me niet uit! Het ziet er gewoon zo goed uit!

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Nyx lingerie vloeibare lippenstift in kanten detail

Nyx Soft Matte Lip Cream in Cannes

Als je een van die meiden bent die gewoon geen drogende vloeibare lipstick kan uitstaan, maakt niet uit hoe moeilijk je probeert, laat me je deze laten zien. Het is de NYX Soft Matte Lip Cream in Cannes. Het is een mat, maar het voelt niet als een. Het is nog veel meer als een mousse-y-textuur, evenals ik ontdek het Oh, zo heerlijk.

Om nog maar te zwijgen, het ruikt naar smakelijke vanille. Het is net als mijn lente-versie van een winterachtige kastanjebruine schaduw – een beetje diep, maar het voelt nog steeds alsof het wordt aangegeven voor warmer weer.

Nyx Soft Matte Lip Cream in Cannes

Revlon Colorstay Utmost Suede Lipstick in Cruise Collection

Laten we een beetje helderder worden, zullen we? Als je iets helders wilt vinden, maar niet gek helder, bekijk de Revlon Colorstay Utmost Suede Lipstick in Cruise Collection. Ik ben zo in zoals met de zachte formule van deze lippenstift, evenals subtiele koraalkleur.

Deze persoon is nu al vier jaar op mijn voorjaar gaan naar de lijst! (Maak je geen zorgen, het is de hele tijd, yuck!) Niet de exact dezelfde tube geweest

Als u CORAL’s wilt verkennen, wilt u echter niet helemaal opzeggen aan iets gek, kies deze.

Revlon Colorstay Utmost Suede Lipstick in Cruise Collection

Nyx Matte Lipstick in Indie Flick

Nu, als ik sprak over het plegen van Coral (of fel oranje), spreek ik over deze schaduw, Nyx Matte Lipstick in Indie Flick. Sorry voor nog een meer NYX Lipstick, maar ze zijn echt zo’n geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Ik weet zeker dat je me vergeeft als je ze probeert.

Ik freaking als deze kleur. Er is gewoon iets aan, waardoor ik me een slecht gevoel geeft als ik het draag, om deze reden de Sassy-foto!

Nyx Matte Lipstick in Indie Flick

Occ lip teer in Digitalis met Smashbox Insta-matte lipstick transformator

Op dagen wanneer ik een schattige jurk gebruikte, evenals enkele laarsjes, wil ik iets een beetje een beetje vrouwelijk op mijn lippen, evenals dit voorjaar, dat zal de Occ Lip Tar in Digitalis zijn. Ik hou van de originaliteit van deze lavendel / roze tint. Ik geloof dat de strait-up lavendel op de lippen een beetje op het krijt kan kijken, maar wanneer het wordt gemengd met een lichtroze, is het perfectie.

ADVERTENTIE

Deze lipzeer hebben een vrij glanzend oppervlak op zichzelf, echter sinds ik een ernstig probleem heb … ik moest ook gaan en het matte. Als u de exact dezelfde vreemde verslaving heeft, moet u verplaatsen om Smashbox Insta-Matte Lipstick Transformer te krijgen. Het is het coolste product ooit (het maakte mijn favorieten van de aantrekkingskracht van maart).

Je tikt gewoon een beetje over de bovenkant van elk type lipproduct, evenals het meteen matig het. Het heeft eveneens een echt mooie, voedende textuur.

Occ lip teer in Digitalis met Smashbox Insta-matte lipstick transformator

Ik begrijp dat ik er helemaal spijt van heb om deze vraag te stellen, omdat mijn koopvermelding altijd elke keer met ongeveer twee pagina’s groeit, maar welke lipsticks ga je dit voorjaar regelmatig gebruiken?