Sportin ‘The New $ 40 Becca Ombre Rouge Eye Palette
Ik suggereer je extreem dat je je r rolt als je de naam van de nieuwe karmozijnrode van Becca aangeeft die $ 40 Ombre Rouge Eyeshadow-combinatie zoals SO: “Ombre Rrrrrrrrrrarge. RRRRRRRR-OOOOO-UGE. ”

Waarom?

ADVERTENTIE

OMDAT HET LEUK IS. Daarom. Dat is de belangrijkste reden. En ook, omdat het rollen van de r maakt, de combinatie extra rouge-y lijkt, evenals om die reden extra fancy.

Ja, dit is irrelevant voor vele belangrijke, nadenken-provocerende elementen van echt leven, maar alsof ik al zei … het is leuk, evenals dit is make-up waar we over spreken (geen rocketwetenschap).

Het oogpalet van $ 40 becca ombre rouge
Wees niet gered, onverbiddelijke oogcombinatie verslaafde! Alle tinten in deze vijfpan combinatie van poeder-oogschaduw kunnen worden getint met rood, maar ze zijn niet rechtstreeks rood, dus je zult niet worden toevertrouwd aan je schoon in de lucht die zich afvraagt, “wat de HECK ben ik ga met deze af? ” Ze zijn nog steeds extreem draagbaar evenals nuttig.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Ze zijn eveneens warmer en rijker dan de grote bruin in Becca’s Ombre Nudes-palet, evenals bijgevolg fascinerend en verschillend.

Becca Ombre Rouge Eye Palette

Het concept is om te contouren, beeldhouwen en je ogen opfleuren met behulp van verlopen met de vijf tinten in Becca Ombre Rouge, die zowel warme als geweldige ondertones hebben om ze werkbaar te maken op een breed scala aan huidtinten.

Becca voegde zelfs een primer toe aan de formule, naast koffieolie om de schaduwen gladder te laten voelen, maar ze hielden de geuren, parabenen, sulfaten evenals ptalaten.

De combinatie is nieuw en ook aangeboden op internet, evenals bij Becca-tellers, Sephora en Ulta in de lange termijn.

Het dragen van de Cebca Ombre Rouge oogcombinatie op mijn ogen
Gebaseerd op het originele Ombre Nudes-palet, had ik echt echt hoop op deze, evenals Becca liet me niet in de steek. Ik ben in staat om de kleuren in elkaar te weven met een paar swipes van mijn mengend schoon en kan dit doen zonder te hoeven te strijden met fall-out.

Hoewel de schaduwen naar verwachting hun eigen primer opnemen, heb ik ze nog niet geprobeerd zonder een afzonderlijke primer (met behulp van een beetje NARS-pro-prime is een ingesloten make-up-gewoonte!), Evenals ik geloof dat Ombre Rouge zo goed mogelijk is in staat om op zichzelf te gaan met mijn combinatie droge / olieachtige deksels. In feite, toen ik het de andere dag onder Pro-Prime gebruikte, zagen de schaduwen er net zo goed als nieuw na acht uur.

Dat is veelbelovend.

Becca Ombre Rouge Eye Palette

ADVERTENTIE

Het enige is … je moet accepteren bij het gebruik van deze combinatie dat alle tinten in een diploma gaan combineren, impliceert dat ze uiteindelijk uiterst verschillend uitzien, maar als jij, zoals ik, alles JAWED Op het geloofde van zeer gemengde, zeer opgeblazen oogschaduw (en je bent in roodachtige tinten en slanke situaties die goed reizen), geloof ik dat het een paar swipes volledig waard is, de volgende keer dat je Sephora of Ulta ziet.

Prijs: $ 40 voor vijf 0,05-oz. pannen
Beschikbaarheid: recent toegevoegd aan de langetermijnlijn en nu aangeboden op internet, evenals bij Becca-tellers, Sephora en Ulta
Make-up evenals charme blogclassificatie: A

Uw vriendelijke gemeenschap bedelverslaafde,

Karen