Medraking Raspberry Red! Chanel Rouge Allure Fluwelen Lipstick No. 2 Vanaf de Chanel Holiday 2017 Collection Libre Numéros Rouges
Meisje, als je me naar je huis hebt uitgenodigd om naar je make-upcollectie te kijken (omdat – Hallo, is dat niet een normaal ding? In mijn gedachten is het …), en je opende een lade met alleen, zoals rode lippenstift , en ze keken allemaal veel min of meer hetzelfde, ik zou zijn, “hallo! Hallelujah! We zijn nu een miljoen kleine hoeken nu, omdat je het goed doet! ” OKÉ? Want wanneer je een Red Lipstick-liefhebber bent, is geen van hen hetzelfde, en waardeer je alle nuances.

Dat is het eerste wat ik zou zeggen. Het tweede dat ik zou zeggen, is “Laten we nu het beste naar Chanel gaan, omdat je over de lippenstiften in de Chanel Holiday-collectie zult freak.”

ADVERTENTIE

Crimson Cravings … vanaf de linkerkant: nr. 1, nr. 2 en nr. 3.
Er zijn er vier, en de zwaait begint zodra u de verpakking ziet. Het zijn allemaal Rouge-aanwijzingen, $ 37 elk, met dezelfde kenmerkende vedergewicht formule (paar verschillende afwerkingen, hoewel), en ze komen in prachtige gouden limited edition buizen met rode gelakte caps (ja, ze hebben die klassieke en zeer bevredigende rouge allure * Klik op * wanneer u op deze drukt).

Klik!

Als je graag lippenstift draagt, maar het niet leuk vindt om het op je lippen te voelen, is Rouge Alloure de manier om te gaan. De formule is … Ik wil het niet dun noemen, want dat impliceert dat het niet lang duurt, en deze laatste 2-3 uur voor mij, of tenminste totdat ik iets eet of drink iets. Ze duren langer dan typerend voor lichtgewicht lippenstiften, en dat is een ander ding waar ik van hou. Ook, omdat ze Chanel zijn, oh, ja … ze smaken en ruiken? rozen.

Ook van Chanel Holiday 2017

Trait de caractère oogschaduw palet

857 legendarische groene stylo yeux waterdichte langdurige eyeliner

822 Silver Screen / Satiné Cream Oogschaduw van de Libre 2017 Numéros Rouges Holiday Collection

Nrs. 1 en 4 hebben de klassieke romige rouge-allure-afwerking, terwijl nrs. 2 en 3 de matte-ish rouge fluwelen finish hebben, die een fluistering van glans heeft.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Ik heb drie van de vier – 1, 2 en 3 getest en ik ben volledig geobsedeerd door nr. 2, een rouge lichtfluweel met een raspberry-ondertoon (ik draag het in de bovenste foto).

Nr. 1
Naar het ongeïnteresseerde oog, kijken alle vier waarschijnlijk meestal hetzelfde (rood), maar dat zijn ze niet. Er zijn zeker heerlijk subtiele verschillen, dus wanneer je significante ander is, ‘ze zijn hetzelfde, “je kunt zeggen:” Nuh-uh, schat! Nr. 1 is een true rood met een romige afwerking, nr. 2 is een framboos rood met een fluweelachtige matte afwerking, nr. 3 is een bruinachtig rood met een fluweelachtige matte afwerking en nr. 4 is een sinaasappelrood met een romige finish . ” Je kunt het zo afbreken.

nummer 3
Voor mij is nr. 2 # 1. Het is de helderste, de meest speelse en de meest opvallende. Ik ben ook allen over die blauwe ondertoon. Ik denk dat het op mijn warme huid knalt, en ik denk ook dat het je parelachtig blanken helderder lijken.

Alle vier deze weelderige lippenstiften zijn nu in Chanel nu. Op zijn minst moet je Swatch No. 2. Het is het waard.

ADVERTENTIE

Uw vriendelijke wijk charme verslaafde,

Karen

P.s. Het weer zegt dat er een grote storm komt! Naar verwachting zal het hier rond 8 zijn … ik ben allebei een beetje opgewonden en angstig. Is dat raar? eerste grote storm van het seizoen. ?