De tijd gaat zo snel voorbij … dat is zo’n cliché, maar het is een cliché omdat het waar is. Het lijkt echt wel als gisteren Tabs was dit springkatje met felle groene ogen en een kromme staart die in en uit mijn appartement zou inleiden. Nu is hij net als de Crabby Old Man die Gegroeid, laat me hem knuffelen en hem vasthouden en hem bezit.

Hij is echter nog steeds alle zoetheid in het hart, en zijn huisdiermoeder is een van de meest lonende ervaringen van mijn leven. Hij is 10 jaar lang mijn constante metgezel, danspartner en klankbord geweest.

ADVERTENTIE

Terug denken, de eerste keer dat ik je echt aan hem voelde, was de eerste keer dat we hem naar de dierenarts brachten. Hij was op het moment nog steeds min of meer een wijkstrooisel, en we denken dat hij ongeveer een jaar oud was. Hij zou rond het oude appartementencomplex komen, maar hij vertrok ‘s nachts altijd op zijn nachtelijke avonturen.

Op een dag zagen we wat verontrustende dingen over zijn gezondheid. Zijn buik werd opgezwoegd (hij had wormen), en zijn ogen waren gaf, dus we brachten hem naar de dierenarts. Onderweg daar, pakte hij in zijn kattendrager, deze kartonnen kat drager die we voor hem hadden gekocht.

Ik ging naar een dierenwinkel om naar een kat shampoo te zoeken en iets om zijn vacht mee te wassen, omdat het arme ding helemaal over zichzelf had gepoepd, en ik herinner me dat ik met deze dame praat die me in de winkel hielp. Ik barst in tranen en zei: “Hij is zo hulpeloos. Hij is gewoon een klein ding. Je moet hem horen in de auto. ” Ik wilde hem gewoon helpen, en de dame gaf me een van die halve knuffels die je aan vreemden geeft praten over hun kat. Maar ze kreeg me helemaal.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Ik herinner me nog steeds later die dag. El Hub was degene die tabbladen in het kuip nam om zijn vacht te wassen en tabbladen zagen hem niet of weerweer hem. Hij was doodsbang van het water, maar hij moet vertrouwen en op de een of andere manier bekend waren dat we probeerden hem te helpen.

Tabs is de beste kat die Cat Moeder zou willen hebben, maar ik denk dat alle PET-moeders zich zo voelen over hun metgezellen.

Happy Mother’s Day aan alle moeders die er zijn, en tabbladen willen graag een speciale dank aan alle PET-moeders zeggen.

ADVERTENTIE

Herinner je je de eerste keer dat je je diep verbonden voelde met je huisdiergenoot? Is het als een verrassing voor je gekomen? Ik zou het graag horen.

Uw vriendelijke wijk schoonheidsverslaafde,

Karen