wanneer je Body Shop Body Butter je naam op het heeft, en geloof je dat het type geweldige …
Ik wens ik misschien een draai aan 1999 in Doc Brown’s Delorese sinds mijn late-jaren negentig zelf haar / mijn sh * t heeft verloren over deze gepersonaliseerde body shop body boter.

OMG! Het is een kerstpanda !!!

ADVERTENTIE

Ik houd in gedachten in de late jaren ’90 / vroege jullie, de bodywinkel was enorm, toch? Al mijn goede vrienden en ik waren helemaal in hen. Ik gebruikte hun Shimmer Cube-oogschaduw constant al een tijdje, evenals ik dit had, zoals – ik praat over alles wat de tijd – Mary J. Meisje-geïnspireerde lip-combo met een lichaamswinkel Donkere paarse lipvoering die ik met een ijzig zilver gebruikt lippenstift.

Grapefruitlichaam was mijn jam voor twee solide jaren, evenals houd je rekening met hun avocado bodyboter? Ik gebruikte dat een persoon voor een lange tijd.

En dan was er de olijf, die ook mooi was. Het had een lichte, frisse, met gras begroeide geur die op het moment totaal ongebruikelijk was.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Kom je voor om in gedachten te houden witte musk ?? Op een bepaald moment zweer ik, elke vroege 20-iets dame op Muni in SF gebruikte dat parfum. Sommige ochtenden zou ik op de trein stoppen in een mist van lichaamswinkel witte musk …

Als je online in of in de buurt van New York City, gelukkig hebt, want daar kun je je eigen gepersonaliseerde lichaamsboter krijgen. Een paar van de winkels in de omgeving van New York bieden het als een dienst (hier is een lijst hiervan) wanneer u een van de routine koopt, $ 21 potten of de $ 36 Super-Size Ones, evenals het niet extra . Ze maken het label in de winkel, evenals je kunt het exact dezelfde dag ophalen.

Vanille Chai Delicyness!
Ik wens dat ze dit hebben gedaan in de rest van hun winkels (hint-hint!). Ik vroeg een lichaamswinkelrep als de winkels in New York ze zouden kunnen verzenden, maar geen geluk daar. Dit jaar is het tenminste een regionaal ding.

ADVERTENTIE

Heb je een type body shop faves (nu of terug op de dag)? Laat me het begrijpen in de opmerkingen. Ik ben nieuwsgierig.

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

Karen