Dus … Wat is de maandag-poll?

Goede vraag! Het is niet, in tegenstelling tot zijn naam, een echte peiling. Het is slechts een lijst van vijf veel meer of minder willekeurige zorgen die ik elke maandagochtend op deze blog heb gepubliceerd voor de afgelopen gazillionjaren (meer dan 10!). Ik vind het leuk om je antwoorden te lezen, evenals het helpt me mijn week op een fantastische start te krijgen. ?

1. Wat was je favoriete jaar op school, evenals wat er speciaal aan was?

Ik bedoel, het wordt dus geluid, maar het seniorjaar in hoge instelling was echt geweldig.

Ok, ik rijdde niet, maar al mijn vrienden deden, dus ik hoefde nooit de instelling bus te nemen, die, in onze wijk, een wetteloos land was. Dus, rondrijden met mijn vrienden tijdens de lunch was veel plezier.

ADVERTENTIE

Plus, dat jaar was er de verwachting van wat de toekomst vasthoudt, maar niet begripvol, maar waar mijn toekomst me zou leiden, evenals ik geloof dat het zien van al die mogelijkheid, weet je, wanneer je jong bent, Toekomst lijkt zo wonderbaarlijk.

Academisch was het moeilijk, maar ik geloof dat er echt minder druk was dan de allereerste drie jaar van de middelbare school, omdat ik vrij geweldige cijfers met dat punt had gekregen, dus ik was niet zo goed angstig om in ten minste één te komen middelbare school.

Ik was ook gelukkig om echt geweldige vriendinnen te hebben, en ik begreep mijn locatie in de wereld, als dat een soort logisch is.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Dat was eveneens echt het laatste jaar dat ik voelde me ook volledig consistent en zeker … omdat ideaal na dat echt leven plaatsvond, evenals de hele hel brak los!

2. Kun je elk soort accenten neppen?

Man, mijn chagrijnige Filipijnse oude vrouw accent is op punt.

(Misschien is dat sinds ik een knorrige oude Filippijnse dame ben, ha ha ha! Ik erken dat.)

Ik kan ook een vreselijke Wannabe Bougie English Accent doen, zoals “ellend! Mag ik een ew a Coppa-thee? ”

Wacht even, dat klonk veel meer Austin-machten.

3. Hoe hou je van je popcorn?

Ik heb een gepatenteerde Karen-techniek voor Motion Picture Popcorn. Ik doe wat ik leuk vind om een ​​kettlecorn-sandwich te bellen, waar je één laag routine-popcorn (geen boter) doet, dan een dunne laag Kettlecorn in het centrum, evenals dan een laag routine-popcorn bovenop. Dan voeg ik zoveel zout toe aangezien ik kan wegkomen voordat El Hub me vangt.

4. Een recente plotselinge fantastische make-up, huidverzorging of beroep vinden?

Burt’s bijen zuigelingslotion. Ik heb het oorspronkelijk voor Connor, maar ik gebruikte het een nacht sinds ik krijhoud was … het is precies die tijd van het jaar waarin mijn huid allergische reacties heeft op wat ik aan het veronderstel zijn, evenals stervende bladeren en spul weet het niet. Het gebeurt gewoon altijd in de herfst.

Hoe dan ook, de lotion is geweldig. Het is extreem hydraterende, betaalbare, absorberende, evenals het ruikt Juuust voldoende als baby’s (poederachtig).

5. Costco?

anders begrepen als “de gelukkigste locatie op aarde.” Ik ga als je aan het rijden bent, want ik ben een wilde in die parkeerplaats.

Trouwens, als je gaat, krijg je een doos met de glutenvrije kaaspizza’s van Sabatasso (in de bevroren sectie). De kaas smaakt totaal vers, evenals ik had nooit geloofd dat de korst echt zo groot zou zijn als het is omdat het glutenvrij is, maar het is heerlijk! Emaakvolle evenals zout, evenals heerlijk taai. YUM! Finest Frozen Pizza nu beschikbaar, IMO.

De wereld zou niet zelf zijn zonder jou

Om een ​​gedeeltelijk haal van de basis te citeren, zag ik het bord! Welnu, ik zag gisteren een indicatie bij Starbucks die zei: “De wereld zou niet zichzelf zijn zonder jou,” evenals ik niet kon helpen, wat de geweldige persoon was die de tijd nam om het evenals te zetten het op het bureau van de buurt. Wie je bent, bedankt. Je hebt een complete stranger-glimlach gemaakt.

Kant opmerking: Mijn drankje optie op dit moment is nog steeds een Venti-enthousiasme Iced Tea, geen zoetstof met een strooi van kokosmelk … Het is een minder suikerachtige versie van hun roze drank en het is yum.

Wat is je drankje op deze prachtige maandag?

Uw vriendelijke excursie-appelverslaafde,

ADVERTENTIE

Karen

P.s. bezorgd tijd! Hier zijn ze om te kopiëren / plakken met je antwoorden in een opmerking. spreek je snel weer.

1. Wat was je favoriete jaar op school, evenals wat er speciaal aan was?
2. Kun je elk soort accenten neppen?
3. Hoe hou je van je popcorn?
4. Een recente onvoorziene make-up, huidverzorging of beroep vinden?
5. Costco?