“Schoonheid zou zowel in het hart als ziel moeten beginnen, anders zijn cosmetica nutteloos.” – Coco Chanel
Hiya, vriend. Geweldige ochtend van mooie Cambria aan de Central California Coast. Ik ben hier een paar dagen voor een korte verjaardagsreis. Hearst Castle ligt op 15 minuten afstand, evenals we gaan binnenkort voor een rondleiding.

Ik heb deze offerte van Coco Chanel geboekt die een tijdje is geboekt, evenals het een paar dagen in mijn gedachten. Sinds ik veel overleg geloof. Als ik in gedachten houd om dankbaar te zijn voor wat evenals iedereen in mijn leven, voelt de aansteker, mijn geest net zo goed als de vollediger mijn bron wordt.

ADVERTENTIE

En het gaat niet alleen om dankbaar te zijn voor de geweldige dingen. Dat is eenvoudig. Ik geloof dat het moeilijk is om in gedachten te houden dat zelfs de moeilijkheden in het leven mogelijkheden zijn om te leren, dus ik probeer in gedachten te houden om mijn dankbaarheidsbril te doneren om precies te ontdekken hoe ik meer empathieker, vriendelijker, zowel geduldig als sierlijk kunnen zijn.

Over dingen gesproken ben ik vandaag dankbaar voor vandaag als elke dag … Zeg dank aan jou om langs te komen. Ik begrijp dat je dit moment in je weekend hebt doorgebracht wat je wilt, maar je hebt geselecteerd om te stoppen met MBB, evenals dat is een waardevol geschenk – het geschenk van iemands tijd, evenals ik ben er zo dankbaar voor.

Is het alleen maar, of is doel om een ​​grote push te doen om hun schoonheidssectie te verbreden? Het lijkt erop dat wekelijks een nieuwe lijn hebben waar ik nog nooit van heb gehoord. Het nieuwste is in Londen-gebaseerde make-up obsessie, een merk dat wordt begrepen voor betaalbare, gepigmenteerde producten. Hun glans is ongeveer $ 6, paletten liggen tussen $ 10 en $ 15, evenals markeerstift is $ 5.

Dit zijn de allerbeste make-up-ijdelheden, volgens interieurontwerpers. Een paar van hen zijn ook fatsoenlijk betaalbaar.

In de situatie vroeg je je af wat een memoji is …

Mijn make-upboe, Sir John, heeft een nieuwe collectie Collab die uitkomt met een Disney Lion King Movie Theme.

4 make-upartiest breken hun persoonlijke huidverzorgingsroutines af

En aangezien ik niet-zo-in het geheim geobsedeerd ben, zijn hier 12 van Meghan Markle’s favoriete schoonheidsproducten.

Dit is wat er gebeurt wanneer u een AI-neuraal netwerk uitzet om katten te noemen.

Het specificeer van New York heeft de splithing katten verboden.

Is er een echt vereiste zonnebrandcrème voor hun haar?

Zijn de hele week aan het stuiteren

Hou van me wat Mel Robbins

Geen dank.

Oh, evenals voordat ik een beetje vertrek, Fyi, net in de situatie die je niet wist, als je een drie jaar oude bitvrouw vertelt die wordt verbruikt met Disney Princesses dat je gaat “Hearst Castle” Ze gaat herhaaldelijk vragen of ze belle, Jasmine evenals Assepoester zal bevredigen.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

ADVERTENTIE

Heb een geweldige rest van je weekend. spreek je snel.

Uw vriendelijke addict van de gemeenschappelijke gemeenschap,

Karen