De nieuwe Summer Bobbi Brown Raw Sugar Collection, nu beschikbaar (in Sugar Cane Fields?) Bij Bobbi Brown Tellers en online
Ruwe suiker.

Ik hou van dat geluid. Zoet maar moeilijk. Plus, hallo, suiker.

ADVERTENTIE

Het is de naam van de zomercollectie van Bobbi Brown, die me eraan herinnert, ik heb net een substantiële rijstkrispie behandeld voor dessert, en het was een hella goed, maar ik draai …

Het is zomerse make-up voor Bobbi Brown Minimalisten, met bronzers, lip-tinten, nagellakken, een strandparfum en lichaamsolie, en een shimmersteen van neutrale oogschaduw.

Ik ben veel opgewonden over het parfum, waarheid wordt verteld. Bobbi Brown Beach symboliseert de zomer voor mij, en ik ben er nooit van uitgeput.

Wat de rest van de collectie betreft, nou … de kleuren in de oogschaduw Shimmer baksteen zijn zo vergelijkbaar dat ik er vrijwel zeker van zal uitzien, en de bronzers en lipbalsems zijn niet bijzonder excite ik ook niet.

Ik heb Dunno … Misschien ben ik nog steeds bezoedeld over Mac Verleidelijk Aquatic.

Heel mooi…
In andere Mac verleidelijk Aquatic-nieuws, als u zich bevindt, bevindt u zich op 30 mei – 1 juni, slingert door de Mac Pro Store op 45 Powell Street als u kunt. Ik hoor dat er een enorme driedaagse verleidelijke aquatische gebeurtenis wordt met een podium- en live-uitvoeringen (ik weet niet zeker wat voor soort uitvoeringen, maar waarschijnlijk muziek).

ADVERTENTIE

MAC-make-upkunstenaars uit heel Californië zullen bij de hand staan ​​om nieuwe technieken te instrueren en de nieuwe collectie te introduceren. Om op de gastenlijst te komen, bel (415) 402-0658, en als je zo geneigd bent, zeg dan hallo tegen hen voor mij daar beneden in de winkel en noem MBB!

Uw vriendelijke wijk charme verslaafde,

Karen