met behulp van het nieuwe voordeel zijn ze echte push-up liners in buiten paarden Zoals niet-milieuvriendelijk op mijn bovenste wimperslijn, evenals twee lagen van ze zijn echte mascara in voorbij blauw op mijn wimpers
Is dit het echte leven? Of is dit gewoon fantasie? Vertel me alsjeblieft dat ik niet hallucineer en dat deze levendige nieuwe gelvoeringen en Mascara’s door uitkering niet eenvoudige make-up zijn van mijn verbeeldingskracht.

Zijn ze nep …? Dream ik deze hele blauwe / groene / paarse situatie? Knijp me alsjeblieft sinds ik het vereiste om te begrijpen of ze echt zijn.

ADVERTENTIE

Ouch!

OK … je hoefde me niet zo moeilijk te knijpen.

Voordeel heeft een aantal nieuwe liners en Mascaras, evenals ze zijn geen cijfers van mijn creativiteit of de jouwe, noch drijven je momenteel op roze katoenen snoepwolken.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Deze zijn erg, extreem echt, evenals worden ze aangeboden op loketten en op het internet ideaal nu.

Van links: voordeel dat ze echte mascara’s buiten blauw zijn, evenals buiten bruin; Het zijn echte push-up liners in Beyond Brown, Beyond Purple, Beyond Eco-Friendly Evenals Beyond Blue

De lijn heeft onlangs twee nieuwe $ 24-tinten van zijn genuïne mascara (buiten bruin evenals buiten blauw), evenals vier nieuwe tinten van $ 24 van ze zijn echte push-up voering (Beyond Brown, Beyond Blue, Beyond Purple As Nou ja, verder dan groen, $ 24) naar hun langetermijncollectie.

Dus. Veel. Kleur!

Ze zijn echte mascara in Beyond Brown evenals Beyond Blue

Kenmerken zijn echte mascara’s in Beyond Blue (links), evenals buiten bruin (rechts)
De twee nieuwe tinten van mascara worden lid van het origineel dat ze echt zijn.

Ik ga niet liegen, ik ben helemaal over die blauwe …

Je begrijpt het niet! Proberen een echte blauwe mascara te ontdekken – een die je niet hoeft te doen een ton bedrieger of gelaagdheid om echt de blauwe kleur te zien – is als proberen een regenboog eenhoorn (d.w.z. hard) te ontdekken.

Deze is een prachtig helder blauw, evenals het lijkt zelfs levendig met slechts één of twee jassen. Fantastische krullen houdt evenals scheiding, ook (hoewel ik een stuk volume kan kiezen). Tenzij je alleen zwarte mascara draagt, zal je dit leuk vinden.

Dat zijn twee jassen van nut zijn ze echte mascara in voorbij blauw op mijn wimpers
Wat betreft de nieuwe bruine tint, eh … ik ben er gewoon niet in. Ik heb zwarte wimpers, evenals deze bruin, zoals een heleboel bruine mascaras, doet het niet voor mij.

Het is echter echt bruin, als dat jouw ding is.

Ze zijn echte push-up liners in Beyond Brown, Beyond Blue, Beyond Purple Evenals Beyond Green

Kenmerken zijn echte push-up-liners van links in BUIME BRUIN, voorbij blauw, buiten paars en verder dan groen
Deze nieuwe gelvoeringen zijn over het algemeen de exact dezelfde aanbieding als het origineel dat ze oprechte push-up voering zijn die vorig jaar vrijkomen, maar in verschillende tinten. Exact dezelfde klikpennen en rubberen penpuntverpakking. Je draait gewoon de onderkant van de pen, evenals de gel komt uit de veelzijdige plastic penpunt. Lijn vervolgens je wimperlijnen en par-tay.

Nu begrijp ik niet of ik gewoon allemaal duimen ben, maar ik heb echter altijd het moeilijk met dit type verpakking. Het is zo moeilijk om gladde randen te trekken, evenals scherpe flicks met deze pennen, dus wat ik normaal gesproken doe, is een beetje van het product op de achterkant van mijn hand, evenals dan zal ik een hoekige of gerichte eyeliner gebruiken Schoon om het van daar naar mijn wimperlijnen toe te passen.

Ook, wanneer ik met deze voering werk, sta ik snel – zoals 60 seconden of minder, omdat de formule sneller drinkt dan je kunt sms’en, “Laten we naar de 5:30 van Magic Mike XXL vanavond gaan!”

Met andere woorden, je hebt niet veel tijd om te spelen, dus drukte je op als je ermee werkt, want wanneer het instelt, beweegt het niet. Het is zo hard en langdurig dat het ook waterdicht kan zijn. Ik moet zelfs een op olie gebaseerde make-up-reiniger gebruiken.

ADVERTENTIE

Wat betreft de nieuwe kleuren, ik hou van het groen, omdat het helder is, evenals soepel, evenals exact hetzelfde geldt voor de paarse. Maar het bruine als blauw – wat veel meer van een zwartachtige marine is – ga een beetje fragmentarisch.

Het dragen van voordeel zijn ze echte push-up liners in voorbij paars, buiten blauw en verder dan eco-vriendelijk op mijn bovenste wimperlijn, evenals twee lagen van zijn echte mascara in voorbij blauw op mijn wimpers

Extra make-up gebruikt in deze look

Lippenstift – verse suikerblaadjes getinte lipbehandeling
Gloss – Mac Ruime roze plukje
Oogschaduw – Chanel Tisse Vendome Quad
Voering op waterlijn – NARS groter dan leven eyeliner in Barrow Street
Bronzer – Guerlain Terracotta 4 Seasons Bronzer in 03 Naturel Brunettes
Foundation – Stowaway Radiant Skin Tone Appeal Balm in Medium
Concealer – Stowaway Fixess Concealer in Medium
Highlighter – Zandloper Ambient Illumination Powder in Rvertrouwelijk licht
Brows – Mac Brun-oogschaduw en Anastasia Beverly Hills Brow Wiz in Brunette
Oorbellen – Kristin Perry Neon Paradise oorbellen

Uw vriendelijke gemeenschap is momenteel blauw-geslagen beroepsverslaafde,

Karen