Dragen Smashbox’s Halo Lange Wear Blush Blush in Bloom ($ 24) op mijn wangen
Lastige molen in het huis, jullie allemaal!

Lastige grinder – in de mix!

ADVERTENTIE

Ik weet het, “Tricky Grinder” klinkt als een DJ-naam, toch? Zoals sommige man draaien in Da Club op een dinsdagavond. Normaal, zou je niet gaan omdat het een schoolnacht is, maar in sommige gevallen moet je gewoon dansen.

Dun-cha-dun-cha-dun-cha-dun-cha!

Sorry om je huismuziekbel te barsten, maar de “lastige slijper” van vandaag is niet verwijst naar het draaien van de Phat Jamz.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Het is de aftaptie die zowel een zegen – als een vloek is – van deze $ 24 Halo lange slijtage blozen door Smashbox.

Mat warm roze in bloei, een van de zes Smashbox Halo lange slijtage blozen
Kom op, schat, laten we de draai doen

Je herinnert je misschien dat het zien van deze Halo Longwear Blushes eerder. Ze stuiterden in 2013 voor het eerst op het toneel. Ik heb ze vervolgens bekeken, maar gaf ze niet goed tot deze week. Nu zijn ze beschikbaar in zes tinten voor $ 24 per stuk.

Degene die ik in de afbeelding draag, is er een van, in bloei, een natuurlijk ogende, warme roze.

Vaste blozen die in een pot komen met een bijgevoegde kaasruspachtige dingamabobber, ze laten je gemakkelijk bepalen hoeveel los poeder je gebruikt. Draai gewoon de binnenste ring als een pepermolen om een ​​deel van de vaste bloos in de pan te scheren.

Een close-up van het slijpconcept …
Grote verrassing! Ik krijg hier een vreemde kick. Toen ik de Twisty Top gebruik, heb ik het gevoel dat ik mijn blos verdien, zoals ik een pionier ben op de vlaktes, aanplant, groeiend en verzamel verse niet-GMO-groenten in mijn tuin en sh * t. Maar met make-up.

Waarom bloos los?

Ik ben meestal geen grote fan van losse poeder blozen omdat ze erg rommelig kunnen zijn, en ik ben heel onhandig, maar ik hou van de manier waarop ze eruit zien. Ik weet dat het klinkt als een bos o ‘HOOEY, maar ik heb make-up foto’s van mezelf al acht jaar lang behoorlijk dagelijks, en ik zie een duidelijk verschil tussen de manier waarop losse en solide poeder blozen op mijn huid verschijnen. Losse poeders lijken zo zeker iets te hebben, dat JE Ne Sais Quoi, dat vaste poeder typisch ontbreekt.

Smashbox Halo Lange slijtage Blush in bloei, een van de zes beschikbare tinten, ziet er amazeballs uit op de huid, zowel in foto’s als het echte leven. Ik hou van deze specifieke matte roze omdat het vergevingsgezind is (benadrukt geen poriën) en prachtig voor foto’s. Draag het, en je wangen zijn de afgunst van alle baby cherubs, zoon. Bovendien schopt de 14-uurs draagtijd zoveel @SS. Ik praatieve kleur van begin tot einde, met minimale vervaging.

Een paar van de zes beschikbare Smashbox Halo Long Wear Blushes naast een Mac Lipglass voor schaal …

Natuurlijk, met deze kleur en de anderen, moet je wat Schtuff opstellen om het te laten werken. Zoals mijn Curmudgeonly Piano-leraar zei vroeger voordat ze me met 15 minuten schalen zou martelen (gedurende welke tijd dat ze meestal in slaap viel tijdens het zitten), “Niets in dit leven is gratis. Je moet alles verdienen, Karen! ”

Een beetje gaat een loong manier

Mijn kindertijdtrauma’s terzijde, die uitdagende molen!

Het kostte me een gênant lange tijd om erachter te komen hoeveel ik nodig had om de uitdagende molenconstructie te draaien om de juiste hoeveelheid product af te geven. De eerste vier of vijf keer gebruikte ik het, ik eindigde met veel te veel product, die ik misschien niet onbedoeld overal over mijn kantoor tapijt en mijn vers gewassen spijkerbroek, die misschien geen reeks van ontwikkelingen kan hebben geactiveerd zo intens dat zelfs de ridder zou hebben opgemerkt.

“Pas op voor het malen,” zei Karen, alvorens te beseffen dat het klonk als een slecht R. Kelly Song “, omdat buitensporige blozen gevaarlijk is.”

Zeker, het is verleidelijk. Iedereen wil er zo’n gekke tante uitzien op het feest waarvan iedereen fluistert over (“OMG! Heb je tante Karen gezien? Ze is bedekt met kattenhaar en het dragen van te veel rouge!”).

Smashbox Halo Lange slijtage Blush in bloei
Lang verhaal kort, je hoeft niet veel van deze blos te gebruiken. Gewoon een Lilliputiaans bedrag. Ik draai nauwelijks de Twisty Ring een kwart van een centimeter.

Buff vervolgens het geschoren losse poeder op de appels van je wangen, en je wordt beloond met een natuurlijk ogende marathon waardige flush.

Eindelijk, als je toevallig met een extra product in de pot terecht komt, wees voorzichtig. Mijn pot sluit niet volledig, dus het overgebleven poeder knijpt altijd door de naad en krijgt overal.

Zo vervelend.

ADVERTENTIE

Gelieve dat snel te repareren, beste Smashbox, zodat ik je de A + kan geven die je verdient. Okthxbai!

Prijs: $ 24 voor een 0,07 pot (beschikbaar in zes tinten), die voldoende zou moeten zijn om je volgende vijf levens te duren
Beschikbaarheid: permanent, en nu beschikbaar bij Smashbox-tellers en online
Make-up en charme blog Score: A-

Uw vriendelijke wijk charme verslaafde,

Karen