Mijn vriend Cindy is staunchly anti-beauty, en het is zeldzaam wanneer ze wil praten over make-up of beroepsproducten, dus deze fragment van Een spannende gesprek die we onlangs hadden gehad, was een aangename verrassing.

Cindy: gebruik je elke dag bodylotion?

ADVERTENTIE

ME: Nou, ja. Nietwaar?

Cindy: Uh uh. Ik hoeft het niet te doen. Ik heb geen droge huid.

Me: Lucky You!

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

Cindy: Moet je het overal gebruiken? Zelfs op je voeten?

Me: Oh, ja. vooral mijn voeten.

Cindy: Wat gebeurt er als je een dag mist?

Ik: mijn huid begint eruit te zien als knapperige Parmezaanse kaas.

Ja, het is geen goede blik, daarom ben ik groot in lichaamslotions. Hier leven degenen die momenteel op mijn doucheruimteplank leven …

Ahava Mineral Body Lotion Duo ($ 37,50 voor een 17-oz-fles): één voor mij, een voor mijn moeder! en deze flessen zijn enorm.

Ten eerste is Ahava minerale lichaamslotion hella hydraterende maar laat geen vettig residu achter. Het komt nu als een twee-pack die nu uitsluitend beschikbaar is bij Nordstrom voor $ 37,50 ($ 96-waarde), en de lichte poederachtige geur overweldigt mijn parfum niet.

Antica Farmacista Peonia, Gardenia & Rosa Body Moisturizer ($ 25 voor een 10-oz. Fles): Rose domineert deze memorabele geur van deze moisturizer, en de geur blijft de hele dag lang en lagen goed en lagen goed met mijn rooskleurige parfums.

De vochtinbrengende formule is een aanraakvettiger dan de Ahava-lotion die ik eerder heb opgemerkt, maar het bestaat uit veel hydraterende ingrediënten die goed zitten met mijn alligatorhuid, zoals aloë vera, zoete amandelolie en sheaboter, om er een paar te noemen.

Tata Harper 100% Natural & Nontoxic Versterking Body Lotion ($ 68 voor een 4,1-oz. Fles): ik hou van de aanpak achter Tata Harper’s huidverzorgingslijn. Ze gebruiken natuurlijk afgeleide ingrediënten en slaan het synthetische spul over.

Een anti-aging bodylotion met een frisse, met gras begroeide geur, deze is gespecialiseerd in het verbeteren van de huidtextuur en -toon, maar voor het leven van mij kan ik de pomp niet laten werken!

Het drijft me absoluut Cray.

Je zou denken dat de pomp voor $ 68 zou werken, maar NOOOOOO.

Agraria Lemon Verbena Hand & Body Lotion ($ 24 voor een fles van 8,45-oz): ik houd deze lichtgewicht, citrusy lotion in mijn keuken om te gebruiken nadat ik mijn handen wassen of gerechten doen omdat het een beetje te lemonie is om op mijn Bod te dragen (ruikt bijna als een reinigingsmiddel).

Toch is het geladen met vocht en laat mijn vingers niet glad voelen, wat ik leuk vind, en oh! – Bay Area schreeuwen. Het merk is gevestigd in SF.

Vraag: Welke body-lotions heb je de laatste tijd gebruikt en liefhebben? Alles wat ik nodig heb om ideaal miauw te proberen? Mijn knapperige Parmezaanse-achtige droge huid dankt u van tevoren.

Pms thee

Lach niet, maar ik noem dit spul mijn “PMS-thee.”

Ok, lach als je wilt. Ik ben er absoluut mee af!

Ik kom op mijn “vermijd emotionele triggers” week op mijn kalender (dus geen grapje), dus ik probeer deze biologische frambozenblad thee door standaard medicijnen, die bedoeld is om de stemming te ondersteunen en whatnot tijdens je vrouwelijke tijden …

Ik vermoed dat het niet zo therapeutisch is als een plakje chocoladetaart … maar hier is te hopen, lol!

ADVERTENTIE

Heb je een uitstekende dinsdag, oké?

Uw vriendelijke wijk beroepsverslaafde,

Karen