Er is een techniek voor de waanzin
Mijn slechte echtgenoot.

Je begrijpt wat het nieuwe typisch in zijn leven is geweest omdat we samenkwamen, evenals ik zijn vrijgezeltijd heb beëindigd? Het is dat nu wanneer hij de koelkast opent, in plaats van zijn oude enorme Gulp-formaat Simpsons Cup vol met voorgemengd eiwitpoeder, evenals Tupperwares op Tupperwares vol met overgebleven chili evenals rijst (een van zijn vrijgezelnodes), krijgt hij Zie schattige lippenstift mokken vol met gekoelde eyeliners evenals lipvoeringen.

ADVERTENTIE

Omdat dat is waar ik mijn mijne behoud! Ik houd ze in de koelkast omdat ze minder geneigd maken om te breken als ik ze slijp, evenals ik het echt niet leuk achten als mijn potloden ze breken als ik ze aanscherpt.

Schijven. MIJ. Bananen. ? Ik kan het je niet eens vertellen …

Ik bewaar ze daar echter niet, want dat zou vreemd zijn (terwijl één mok niet is, haha), evenals onze koelkast zou vol make-up zijn … hoewel dat eveneens een beetje koel zou zijn.

Dus houd ik de primaire lipvoeringen evenals eyeliners daarbinnen dat ik op het moment ben, wat meestal mijn favoriete UD-lipvoeringen is, evenals Mac Teddy, Mac PowerSurge en Mac Costa Riche Eye Kohl.

De koelkast houdt de suggesties hard, omdat veel make-uppotloden een vrij laag smeltpunt hebben, evenals soms, zelfs bij ruimtetemperatuur, ze gewoon zo gemakkelijk breken.

Voordat ik ze op mijn gezicht benut, is ik echter warm en verzacht ze een beetje door ze 5-10 seconden tegen de achterkant van mijn hand te schrobben. Evenals dan glijden ze over mijn deksels en lippen, ahhh.

ADVERTENTIE

Uw vriendelijke gemeenschap bedelverslaafde,

Karen

P.s. Tgif! (Voor reals deze keer.)