Mijn Darlings,

Een van de bezorgdheid die ik voortdurend heb gevraagd terwijl het op de plaats staat voor het poseren van kitty-modellering, is, “Tabs, precies hoe kan ik net zo fantastisch zijn als jij?”

ADVERTENTIE

Allereerst is het mogelijk. Ik begrijp dat ik het soms eenvoudig leken, maar ik was niet altijd zo fantastisch. Het kostte veel moeilijke werk en purr-severance, evenals nu ik de lessen die ik met je heb ontdekt, graag willen delen.

1. cultiveer een netwerk van fantastische vrienden (en frenemies)

Een van de allerbeste methoden om precies te ontdekken hoe je veel meer fantastisch kunt zijn, is tijd doorbrengen met andere fantastische vrienden. Bekijk precies hoe ze omgaan met deskundige en persoonlijke situaties. Wanneer purreren ze? Wanneer medenten ze? precies hoe strupt ze en poseren ze? Observeer zowel hun mindset evenals manieren, evenals alle kans op het netwerk en voldoet zelfs nog veel meer fantastische vrienden. Binnenkort, als een paar van hun fabuleuzeheid scrubt je, je begint ook veel fantastischer te handelen.

Terwijl je erbij bent, is het evenals essentieel om ook een paar frenemies te cultiveren, omdat je begrijpt wat ze zeggen over het sluiten van je vrienden en je vijanden dichterbij. Dat, evenals er eveneens niet zoiets als een slechte pers wanneer het om fantastisch is.

ADVERTENTIE

Katten & make-up sweatshirt ??

$ 42

Winkel nu

2. Huur een sociale netwerkstrateeg

Social Media is tegenwoordig een essentieel element van merkadministratie, maar bij het streven naar een World Class Kitty Supermodel, zal je tijd beperkt zijn, dus ik raad aan om een ​​expert te huren om je te helpen met het dagelijkse onderhoud van je vele sociale netwerk Kanalen, iemand die alledaagse schoonheid foto’s van je kan publiceren en om je iPhone te brengen. Op deze manier heb je veel meer tijd om met je fans te koppelen.

3. Winkel waar andere fantastische katten niet winkelen

Omdat echte fabulousness gaat over het bestrijden van je eigen weg, wees een trendsetter, in plaats van een patroonvolger.

Als al uw buddy-katten dit seizoen in Chanel kopen, buck het patroon en winkel in Prada of Dior. Maak je eigen pad, evenals je eigen kat.

4. Ster op een Truth TV-show

Hoewel je voorbestemd bent voor grootheid, doet het nooit pijn om een ​​beetje duwtje te krijgen, evenals er maar weinig betere methoden zijn om jezelf beschikbaar te maken dan door in de hoofdrol te gaan op een Truth TV-show.

ADVERTENTIE

Als je de allereerste drie stappen al hebt voltooid, ben je goed op je manier om fantastisch te zijn. Een televisie publiek zal opmerken, die u evenals uw beroep voortstuwt voor nog hogere hoogtes. Truth TV Superstardom assisteert u uw naam in de Media Spotlight, evenals op de suggestie van ieders tong.

5. Serveer je manager-saus

Met een fantastische nieuwe methode om dagelijks met uzelf om te gaan, neem dan geen enkel type GUFF van iemand, aangezien ware fabuleuze niet kan worden onderdrukt of geweigerd. Dus wees je eigen kat, evenals laat ze zien wie de baas is.

Ga nu uit, maar wees geweldig!
Tabbladen